Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Resultat av enkla sökningar

Resultaten visas under fyra flikar:

 • Varumärken
 • Formgivningar
 • Innehavare
 • Ombud

Observera att det förvalda visningsläget är ”Varumärken”. För att visa resultaten för formgivningar, innehavare eller ombud, klicka på lämplig flik överst i tabellen.

Högst 15 resultat kan visas per sida. För att gå till en annan sida i sökresultatet kan du klicka på ett av sidnumren uppe till höger i tabellen eller bläddra framåt eller tillbaka med hjälp av höger- eller vänsterpilarna. Antalet träffar som sökningen resulterar i visas bredvid aktuell flikrubrik, till exempel ”197 sökresultat på 14 sidor på 0,338 sekunder.”

Skärmdump av enkel sökning i verktyget eSearch
 

Följande ikoner visas i listvyn nedanför flikrubrikerna:

 • Ställ in avisering (visas i flikarna ”Varumärken” och ”Formgivningar”)

  Du kan ställa in aviseringar genom att klicka på denna ikon: Aviseringsikon Läs mer om aviseringar här.

 • Pdf (visas i alla flikar)

  Du kan också visa resultaten på sidan som visas för dig i pdf-format genom att klicka på pdf-ikonen Pdf-ikon

  Observera: Eftersom verktyget är förinställt för att visa högst 15 resultat per sida kommer pdf-filen endast att innehålla de första 15 resultaten. För att få fram en pdf med fler resultat, gå till nästa sida och klicka på pdf-ikonen igen. Upprepa denna procedur så många gånger det behövs.

 • vCard (visas i flikarna för innehavare och ombud)

  vCard är ett standardfilformat för elektroniska visitkort som innehåller namn, adress, telefonnummer, e-postadress och annan kontaktinformation. Via flikarna Innehavare och Ombud kan du nå en persons vCard genom att klicka på ikonen Vcard-ikon på höger sida.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.